Rólunk mondták

 

Mándi Melinda

munkaeromegtartas.com


Az e-Officium-mal a papírmentes könyvelésre való átállás egy új korszakot nyitott az életemben. Átlátható, bárhonnan elérhető és a könyvelőkkel való kapcsolatteremtés leggyorsabb módja. Rendkívül gyors, világos, precíz és nem utolsósorban pontos válaszokat kapok minden esetben...ezt kerestem!

Berze Márton

Underground Agency


Induló cégként óriási könnyebbséget és megnyugvást jelentett számunkra, hogy a nulladik pillanattól kezdve ennyire jó kezekben tudhattuk a könyvelésünket. Az e-Officium-nál többről van szó, mint könyvelésről: Gabiék mindig keresik azokat a pontokat, ahol csökkenteni tudjuk a kiadásainkat és növelhetjük az üzleti eredményeinket; azonnal mozgósítják a legjobb pénzügyi, munkaügyi, jogi szakembereket, ha egy új termékünk, projektünk ezt megkívánja; ugyanakkor kedves szigorúsággal követelik meg tőlünk azt, hogy a cég pénzügyi működése is fegyelmezett legyen. A szakmai alázathoz, felkészültséghez és professzionalizmushoz mindig őszinte érdeklődés, kedvesség és emberség társul – az pedig, hogy a napi munka zölden, papírmentesen, egy profi online platformon keresztül történik, már tényleg csak napernyő a koktélos pohárban.

Pénzügy

Dürer-part Kft.


Nem vagyunk régi ügyfelei még az e-Officiumnak, ennek ellenére hamar kialakult pozitív véleményünk. A kezdeti rácsodálkozás után, hogy "nahát, így is lehet", sokkal aktívabban kezdtük használni cégünk könyvelő partnerét, mint bármikor előttük. Kérdéseinket kivétel nélkül, rövid időn belül megválaszolják, a naprakész könyvelés pedig nem extra náluk, hanem alap. A partneri viszony sem csak a kötelezően elhangzó lózung, hanem valós teljesítmény van mögötte

Bakos Gábor Antal

EXARO Kft.


A legtöbben nemcsak azt várjuk a könyvelőnktől, hogy minden rendben legyen, hanem, hogy pénzt spóroljon nekünk. Olyan megoldásokat nyújtson, amellyel több marad a kasszában, vagy éppen visszaszerezhető valamennyi a nagy közösből. Ehhez szakmai felkészültség, és az ügyfél érdekét előtérbe helyező proaktív magatartás szükséges. Az e-Officium ennél sokkal több. Többet ad, mint csupán a pénz. Sokkal többet: időt. Egyedi elektronikus (zöld könyvelés) szolgáltatásukkal időt nyertünk, melyet üzletszerzésre, a meglévő ügyfélkörünk még tökéletesebb kiszolgálására, továbbá alkalmazottainkra tudunk fordítani. Amikor könyvelőt kerestünk, pontosan ilyen választ szerettünk volna: papírmentes könyvelés naprakészen és NAV-ra készen. Szeretettel ajánlom minden felhőbe dolgozó cégnek. Hajítsátok ki ti is a nyomtatót!

Dr. Horváth Gábor

DHG Ügyvédi Társulás


Mint a digitális innováció és a Bolygónk védelmének lelkes támogatója, elkötelezett híve vagyok az E-officium megoldásának és munkamódszereinek! Büszke vagyok arra, hogy a FAIR PAY CONTROL startégiai partnere lehet egy olyan szolgáltatónak, aki a hét minden napján azon dolgozik, hogy Ügyfeleinek a könyvelés, és az adótanácsadás ne nyűg és probléma, hanem páholyból figyelhető igazi élmény legyen!
ÜGYFÉLPORTÁL
Magyar