Stratégiai partnerek

 

Ilosvai Péter

Konraad

szakterület: stratégiai menedzsment, kontroling


Magasabb pénzügyi eredményt érnek el azok a cégek, ahol a menedzsmentet üzleti célszámokra és kontrollingra építik.

Partnerünk abban segíti a cégvezetőket, hogy célszámokat, a könyvelési és más üzleti információkat beépítsék a stratégiai és napi szintű menedzsmentbe. Ezáltal

• jobb döntéseket tudnak hozni,
• minden egyes területen egyértelműen látják mit kell teljesíteni ahhoz, hogy összességében elérjék az elvárt üzleti eredményt
• priorizálnak: tudják hol kell beavatkozni, mivel hatnak leginkább a profitra
• a kollégák számára egyértelmű mik a feladatok és elvárások napi szinten és egyedi helyzetekben is.

 
 

Mándi Melinda

munkaerőmegtartás.com

szakterület: munkaerőmegtartás, lojalitás programok


Zsoldos vagy szövetséges? Melyiket választod, ha a vállalkozásodban dolgozó emberekre gondolsz? Ha hosszú távra tervezel, akkor a második kategória üzletileg sokkal jobban kifizetődő. De ezért az állapotért bizony ma tenni kell.

Munkaerőmegtartó pénzügyi programjaink középpontjában a win-win szituáció megteremtése van, mellyel a munkatársi lojalitást duplájára növeljük. Büszke partnerei vagyunk az E-Officium Kft-nek, akik ugyanúgy a sikeresebb és példamutató vállalkozásokért dolgoznak, mint mi magunk.

 
 

Küsselné Lakatos Katalin

K-X Consulting

szakterület: okleveles adószakértés


Szakmai tapasztalatomat 2008 és 2017 között nemzetközi tanácsadó vállalatoknál szereztem, ahol főként nemzetközi vállalatcsoporthoz tartozó nagyvállalatok és magyar tulajdonú közép- és nagyvállalatokkal dolgozhattam több adónemet is érintő, összetett adótanácsadási munkákon manageri majd adóigazgatói pozícióban. A komplex tanácsadás mellett főként adóátvilágításokat vezettem és adóhatósági vizsgálatokban láttam el ügyfeleim képviseletét. Emellett projektvezetője voltam az Európai Unióban letelepedett vállalkozások áfa ügyeivel kapcsolatos tanácsadási és adóbevallási munkákat végző csoportoknak és transzferár- megbízásoknak is. Több éven keresztül részt vettem éven nemzetközi együttműködést és belső szervezetfejlesztést érintő projektekben.

2013-tól rendszeresen adok elő adókonferenciákon, üzleti reggeliken, belső és külső tréningek keretében. 2017-től a K-X Consulting Kft. adószakértőjeként magyarul és angolul dolgozom Ügyfeleink megoldásain.

 
 

Dr. Horváth Gábor

Fair Pay Control

szakterület: digitális számlamonitoring


Tudjuk, hogy a kintlévőségek behajtása a vállalkozásoktól nem csak plusz energiát és időt emészt fel, de könnyen felboríthatja a teljes cash-flow rendszert is. Az e-Officium és a FAIR PAYCONTROL stratégiai együttműködésével olyan eszközt adunk az Ön kezébe, amelynek segítségével végre nem kell futnia a pénze után, hanem adósai iparkodnak majd a fizetéssel. Az automatizált számlamenedzsmentet, pénzügyi adminisztrációt és jogi szakértői támogatást ötvöző rendszer segítségével nincs több kínos telefon, elmaradt fizetési értesítő, összeomló cashflow terv. A Magyar Minőség Háza díjas FAIR PAY CONTROL szolgáltatása a 29. Magyar Innovációs Nagydíjon is elismerésben részesült, a szolgáltatás magas minőségét az ISO 9001-es rendszer biztosítja. A rendszer hatékonyan szorítja le az elnyúló fizetési határidőket, pontos fizetésre szoktatja az ügyfeleit és ezáltal hosszú távra megoldja cége cashflow problémáit. Mindezt udvarias határozottsággal és a digitalizált folyamatok révén szinte emberi beavatkozás nélkül, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Ha pedig a számlakötelezett mégsem fizet, harcedzett ügyvédi csapatunk 20 éves konfliktus-kezelő tapasztalattal azonnal beavatkozik, sőt a jogi eljárások költségeit is mi előlegezzük Ön helyett!

Az e-Officium és a FAIR PAY CONTROL együttműködése során Ön
• 100% sikergaranciát kap,
• az éles rendszert 90 napon keresztül díjmentesen kipróbálhatja,

ezzel csökkentjük a munkájával járó stresszt, tervezhetőbbé tesszük az üzleti döntéseit, és felszabadítjuk az idejét, hogy végre arra tudjon koncentrálni, ami a feladata: A Cége vezetésére.

 
 

Törös Ádám

Bástya T&M Kft.

szakterület: tűz és munkavédelem


Törös Ádám vagyok, a Bástya T&M Kft. ügyvezetője és tulajdonosa. Csaknem egy évtizede foglalkozom tűz- és munkavédelemmel. Jól ismerem a tevékenység mindkét oldalát, hiszen hivatásos tűzoltóként (vezető beosztásban) majd hatósági oldalról is ráláttam az ellenőrzések valamennyi szegmensére. Esetemben nem túlzás az “átestem a tűzkeresztségen” kifejezés.

Gyakorlatorientált módon adjuk át a szükséges tűz- és munkavédelmi ismereteket. Nálunk nincsenek meglepetések, hiszen előre megbeszéljük, hogy mik a felmerülő kötelezettségek, és ezek teljesítéséhez mit kell a cégnek megtennie, milyen dokumentumokra és eljárásrendekre lesz szükség.

Törös Ádám vagyok, tűz- és munkavédelmi szakember. De magamra sokkal inkább szeretek úgy gondolni, mint az ember, aki miatt a cégvezetők nyugodtan alszanak.

 
 

Szabó Mirtill

CertUnion Kft.

szakterület: ISO tanúsítás


Több, mint 10 évvel ezelőtt azt mondtam magamnak, ha a tanúsítás szóba kerül egy beszélgetésben, mindenkinek Szabó Mirtill neve jusson eszébe.

Azt gondolom, hogy ezen az úton sikerült elindulnom, de célba még nem értem. Több mint 20 éve foglalkozom minőségüggyel. Kezdetben tanácsadóként, és 18 éve tanúsítóként. A CertUnion Hungary-t 11 éve vezetem, ahol akkreditált keretek között végzünk nemzetközileg elfogadott irányítási rendszertanúsításokat. Évente több száz partnerünk auditját menedzseljük és adunk számukra megfelelő információt a tanúsítás világában.

 
 

Kenderes Bálint

B2Sky Travel

szakterület: céges utaztatás


Élmény · Sztori · Utazás – ezt képviseli utazási irodánk, mely elsősorban üzleti utazásokszervezésére specializálódott.

Szolgáltatásaink repülőjegy foglalástól, a külföldi tárgyalások, incentive utak, konferencia részvételek és a konferenciák megszervezéséig terjed. Megtaláljuk a cél szerinti legjobb kombinációkat, és ezzel erőfeszítés mentes üzleti utazásokat hozunk létre.

Különösen büszkék vagyunk az e-Officium kft-vel való együttműködésünkre, mert az e-Officium azokat az értékeket képviseli, mely számunkra is alapvetőek, hogy az ígéretünk szerinti szolgáltatásokat nyújtsuk.

Megbízhatóság, pontosság, és a kompromisszumok nélküli legmagasabb szakmai színvonal.

 
 

Pataki Zoltán

euJobs HR-Group

szakterület: Munkaerő közvetítés, kölcsönzés, diákmunka, nyugdíjas foglalkoztatás


Több mint 25 éves tapasztalatom van a munkaerőpiacon az euJobs HR-Group ügyvezető tulajdonosaként. 2004 óta támogatjuk a munkát keresőket és kísérjük őket végig az útjukon diákéveiktől kezdődően akár életük legvégéig. Legyen szó magyarországi vagy külföldi munkahelyről, magyar vagy külföldi munkavállalóról, diákról vagy nyugdíjasról – az euJobs HR-Group minden munkaképes és dolgozni akaró korosztálynak tud munkát biztosítani.

Számunkra fontos, hogy egy együttműködés során partnerünk megfelelő szakértelemmel rendelkezzen, dinamikus legyen a közös munka. Az e-Officium biztos, valós támogatást nyújt cégcsoportunknak, mindezt úgy, hogy hasonló értékeket képviselve együtt haladhatunk egy zöldebb jövő felé.

 
 

Ungvári Péter, Berze Márton

Onlife

szakterület: menedzsment képzés, üzleti konferencia szervezés


A világ egyik legjobb menedzsmenttanácsadó-cégével, a Manager Tools-szal szerződtünk, hogy elhozzuk Magyarországra ezt a tudást. Ha valaha is küszködtél a csapatod vezetésével, vagy kíváncsi voltál, hogyan lehet kezelni a nehéz helyzeteket, a Bootcamp programot neked terveztük. Ha a menedzsment emberi oldalát nehéznek találod, ez a program megváltoztatja az életed. A képzésen való részvétellel és a tanultak beépítésével együtt is több időd lesz menedzserként, mint korábban. Ezt mondja az a több százezer menedzser, aki megvalósította az Onlife Management Bootcamp által használt módszertant.

 
ÜGYFÉLPORTÁL
Magyar