Szolgáltatásaink

 

Havi könyvelési szolgáltatás

Könyvviteli szolgáltatásunk során ellátjuk az Ön vállalkozásának teljes körű könyvelését, a nyilvántartások, analitikák vezetését, a bevallási kötelezettségeken alapuló nyomtatványok benyújtását és az éves beszámoló elkészítését. Vállaljuk eltérő üzleti éves, és nemzetközi anyavállalat leányvállalataként működő cégek könyvelését is.

Egyedi számviteli szolgáltatás keretében, személyre szabottan elkészítjük számviteli szabályzatait., vállaljuk adóhatóság előtti képviseletét, és egyszerűsített végelszámolás lefolytatását is.

TB szakértés, bérszámfejtés

Ez a terület egy sokkal szélesebb témát ölel át, mint amiről a vállalkozások vezetőinek általában tudomása van. Társadalombiztosítás, bérszámfejtés, foglalkoztatás adótervezése, tulajdonosok javadalmazásához kapcsoló tervezés, -csak néhány a cégeket érintő területek közül. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző munkavállalói lojalitás programok (link), egyedi cafeteria elemek, csoportos céges magán-egyészségügyi biztosítások, amelyek szintén egyedileg adóznak. Az e-Officium komplex TB szakértői és bérszámfejtési szolgálatatásai között mindezeket eléri.

Szintén elengedhetetlenül fontos a munkavállalói szerződések auditja, amelyet mi minden munkavállaló esetében elvégzünk. Otthon vagyunk Diákok, nyugdíjasok foglalkoztatásával kapcsolatos bérszámfejtési feladatok ellátásában. Munkatársaink jártassak a rehabilitációs hozzájárulás, a cafeteria elemek, illetve cafeteriának nem minősülő, de annak módjára adható adómentes juttatások (munkába járás költségtérítése, munkáltatói kölcsön, munkásszállás), vagy egyéb, jövedelemnek nem minősülő, munkavállalói támogatások (gépjármű használat, telefon juttatás) kezelésében

Könyvelői audit

Új ügyfeleink könyvelésének átvételét követően az e-Officium szakmai vezetői átvilágítják a vállalkozás korábbi könyvvezetését és egy auditriport keretében tájékoztatják a cégvezetést az esetleges hibákról, kockázatokról, és javaslatokat tesznek a vállalkozás számára nyitva álló költség és adócsökkentő megoldásokra.

Testvér vállalkozásunk adószakértői kérdésekben nyújt támogatást: ÁFA audit, számlázási audit, adójogi képviselet, adóhatósági vizsgálatok, adótervezés. K-X CONSULTING

Riporting

Ügyfeleinknek minden hónapban friss főkönyvi kivonaton követhetik könyveik változását.

Kiegészítő riporting szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek rendszeres adatszolgáltatási kötelezettségük áll fent anyavállalatuk, vagy tőkebefektetőjük felé, vagy akár esetenként igénylik komplex kimutatások elkészítését hitelbírálati folyamathoz, vagy pályázati anyag összeállításához.

Igény esetén, - az Önnel egyeztetett adattartalommal, elkészítjük cége eseti, havi vagy negyedéves riportját.

 
ÜGYFÉLPORTÁL
Magyar